Inzetten voor iemand zonder netwerk

Netwerk Haagse Helpers droomt van een sociaal verbonden stad waarin elke jongere zich bewust is van zijn of haar talenten en deze in wil zetten voor kwetsbare stadsgenoten!

Wil jij betekenis geven voor de langere termijn?

Wil jij je inzetten voor iemand zonder netwerk? Dat kan! Als maatje word je voor een bepaalde tijd gekoppeld aan een hulpvrager.

Dat kan een eenzame oudere zijn die behoefte heeft aan een praatje of iemand zonder netwerk die wat hulp nodig heeft met boodschappen doen. Een maatjesproject is de kans om wat voor iemand te betekenen!

Verhalen van andere vrijwilligers

2024-02-28

Ontmoet samenwerkingspartner Beate

Als coördinator vrijwilligerswerk bij Cardia Landscheiding vervult Beate Smits een sleutelrol in het creëren van waardevolle connecties tussen vrijwilligers, bewoners en familieleden. Al twee jaar lang werkt ze nauw samen met de Haagse Helpers, waarbij ze de impact van deze samenwerking benadrukt.
Lees hier het verhaal van Nelleke die spreekt op ons lustrum feest
2024-01-23

Ontmoet samenwerkingspartner Nelleke

Een belangrijke steunpilaar in de samenwerking tussen Ardis en de Haagse Helpers is Nelleke, een deskundige en bevlogen professional bij Ardis, een bureau voor organisatieontwikkeling.
2024-01-02

Maak kennis met Mevrouw Steenstra

Ik word binnen gelaten door een thuishulp. Mevrouw, die alleen woont met haar lieve maar enigszins ondeugende kat, zit in kleermakerszit op haar bed, dat tevens op haar kantoor lijkt.

Word Haagse Helper!

Als Haagse Helper kom je in beweging om stadsgenoten te helpen. Boodschappen doen, pannenkoeken bakken of helpen met verhuizen: voor een ander kan jouw hulp van grote waarde zijn. Samen met andere jongeren zet je jouw talenten en kwaliteiten in voor een ander.

Je kan je inzetten waar en wanneer je maar wil. Zo kan je vrijwilligerswerk doen op de momenten dat jij beschikbaar bent en is het niet nodig om structureel beschikbaar te zijn! Je kan er dus voor kiezen om je eenmalig in te zetten als vrijwilliger. Zo kan je ook met een overvolle agenda een positief verschil maken in onze stad!

Er is altijd de mogelijkheid om vrijwilligerswerk samen met andere Haagse Helpers op te pakken.

Sociaal Diner
21 juni, 2024
Sociaal Diner
18:00 tot
21:00
Eenmalige activiteit
Workshop ‘Habit Hack’
20 juni, 2024
Workshop ‘Habit Hack’
18:30 tot
21:00
Eenmalige activiteit
Uitnodiging Workshop Visual Storytelling
Workshop ‘Visual Storytelling’
23 april, 2024
Workshop ‘Visual Storytelling’
18:00 tot
21:00
Eenmalige activiteit
Workshop Social Entreperneurship
20 februari, 2024
Workshop Social Entrepreneurship, hoe start je eigenlijk een stichting?
18:00 tot
21:00
Groepsactiviteit

“Ik ben erachter gekomen dat je een leuke klik kan hebben met mensen die je niet kent en waarmee je eigenlijk weinig gemeen hebt.”

Ervaar hoe je met een klein beetje tijd een groot verschil kan maken voor een ander.

Lukt het je niet om je als vrijwilliger in te zetten voor Haagse Helpers maar zou je wel graag willen bijdragen op een andere manier? Dat kan!

Haagse Helpers is afhankelijk van fondsen, subsidie en sponsoring van bedrijven en particulieren. Door uw financiële steun maakt u het mogelijk dat we impact blijven maken in Den Haag.