Inzetten voor iemand zonder netwerk

Netwerk Haagse Helpers droomt van een sociaal verbonden stad waarin elke jongere zich bewust is van zijn of haar talenten en deze in wil zetten voor kwetsbare stadsgenoten!

Wil jij betekenis geven voor de langere termijn?

Wil jij je inzetten voor iemand zonder netwerk? Dat kan! Als maatje word je voor een bepaalde tijd gekoppeld aan een hulpvrager.

Dat kan een eenzame oudere zijn die behoefte heeft aan een praatje of iemand zonder netwerk die wat hulp nodig heeft met boodschappen doen. Een maatjesproject is de kans om wat voor iemand te betekenen!

Verhalen van andere vrijwilligers

Olivia
2020-08-01

Ontmoet Haagse Helper Olivia

Na mijn middelbare school ben ik vrijwilligerswerk bij Haagse Helpers gaan doen, omdat ik een bijdrage wil leveren aan de maatschappij en tegelijkertijd wil werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
2021-02-02

Maak kennis met Haagse Helper Rachel

Het leukste van vrijwilliger zijn bij Haagse helpers is het contact met mensen die je normaal gesproken niet zou tegenkomen als student.

Word Haagse Helper!

Als Haagse Helper kom je in beweging om stadsgenoten te helpen. Boodschappen doen, pannenkoeken bakken of helpen met verhuizen: voor een ander kan jouw hulp van grote waarde zijn. Samen met andere jongeren zet je jouw talenten en kwaliteiten in voor een ander.

Je kan je inzetten waar en wanneer je maar wil. Zo kan je vrijwilligerswerk doen op de momenten dat jij beschikbaar bent en is het niet nodig om structureel beschikbaar te zijn! Je kan er dus voor kiezen om je eenmalig in te zetten als vrijwilliger. Zo kan je ook met een overvolle agenda een positief verschil maken in onze stad!

Er is altijd de mogelijkheid om vrijwilligerswerk samen met andere Haagse Helpers op te pakken.

Tuinklusje
10 oktober, 2023
Lekkah tuinieren!
14:00 tot
16:00
Eenmalig helpen
Pannenkoeken bakken
22 september, 2023
11:00 tot
13:00
Eenmalig helpen
Workshop recyclen/sustainability & zwerfafval opruimen
5 oktober, 2023
Workshop recyclen/sustainability & zwerfafval opruimen
14:30 tot
17:00
Groepsactiviteit
Koken met liefde
9 oktober, 2023
Vind jij het leuk om voor mensen te koken en heb je affiniteit met mensen met een verslaving of psychiatrie? 
16:45 tot
18:30
Eenmalig helpen

“Ik ben erachter gekomen dat je een leuke klik kan hebben met mensen die je niet kent en waarmee je eigenlijk weinig gemeen hebt.”

Ontmoet onze Haagse Helper Ewout.

Ervaar hoe je met een klein beetje tijd een groot verschil kan maken voor een ander.

Lukt het je niet om je als vrijwilliger in te zetten voor Haagse Helpers maar zou je wel graag willen bijdragen op een andere manier? Dat kan!

Haagse Helpers is afhankelijk van fondsen, subsidie en sponsoring van bedrijven en particulieren. Door uw financiële steun maakt u het mogelijk dat we impact blijven maken in Den Haag.